OnePlus 7 – novi model i najskuplji OnePlus do sada

Kineski OnePlus važi za pametan telefon koji u gotovo svim segmentima parira, ako ne i prednjači, sa Samsungovim i Appleovim premium modelima. Iskustva korisnika su bila vrlo pozitivna.

Jedna bitna stvar koja je izdvajala ovaj pametni telefon od ostalih je sjajan odnos cijene i kvalitete. Izgleda da polako i tome dolazi kraj. Najnoviji model OnePlus 7 Pro sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije na EU tržištu trebao koštati 749 eura, a sa 12 GB RAM-a 819 eura. Pro verzija (na slici lijevo) nema zuba.

Model OnePlus 7 Pro donosi 90Hz osvježavanje zaslona, inače se koristi 60Hz. Trebalo bi dati, prema najavama, bolje korisničko iskustvo. Model OnePlus 7 će zadržati 60Hz, pa će mu cijena biti niža nego Pro verziji.

Od ove godine sve će biti više proizvođača pametnih telefona koji će naglašavati podršku za 5G mrežom. Verzija OnePlus 7 Pro imat će podršku za 5G, za razliku od jeftinije verzije. Više o specfikacija i cijenama možete pogledati na ovom linku.

Primjera radi, startne cijene iPhonea XS Max sa samo 64 GB interne memorije, dok osnovni model Samsunga Galaxy Note 9 sa 128 GB, cijenama dobrano preko 1000€.

Please follow and like us:
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial