PORODIČNA TRAGEDIJA U KRAJINI: OTAC UPUCAO SINA

U Cazinu se danas u podnevnim satima, nakon porodične svađe desila tragedija. Otac je upucao sina s pet metaka. 

Prema informacijama koje su za Hayat.ba rekli iz MUP-a USK otac je upucao sina sa pet metaka.

– Policijskoj stanici Cazin obratio se N.N. građanin, koji je prijavio da se u naselju Šepići, u Cazinu čuje pucnjava iz dvorišta porodične kuće vlasništvo B.S..

Odmah po zaprimljenoj prijavi, na lice mjesta je upućena policijska patrola PS Cazin, koja je izlaskom na lice mjesta događaja u naselje Šepići, Grad Cazin, u dvorištu porodične kuće zatekla vlasnika objekta B.S. rođenog 1944.godine i njegovog sina B.V. rođenog 1966.godine, koji nije davao nikakve znakove života.

Na lice mjesta izišla je i dežurna ekipa Doma zdravlja Cazin, koji su kod lica B.V. konstatirali smrt, a vizaulnim pregledom tijela ustanovljene su povrede u predjelu vrata i grudnog koša, nanešene najvjerovatnije vatrenim oružjem.   

Operativnim radom na terenu, policijski službenici došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršilac ovog krivičnog vlasnik porodične kuće B.S., rođen 1944.godine, odnosno otac od ubijenog B.V, koji je odmah lišen slobode i priveden u prostorije Policijske stanice Cazin. 

Navedenom događaju prema prvim saznanjima prethodila je svađa i fizički obračun između oca i sina.

Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela, nastavljaju istražitelji SKP Uprave policije – stoji u saopćenju MUP-a USK.

(Hayat / Foto: Ilustracija)

Please follow and like us:
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial