Zdravko Čolić pjeva u Banjoj Luci, a danas slavi 68. rođendan

Sve je spremno za predstojeći, veliki koncert jedne od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda – Zdravko Čolić, koji će nakon sedam godina biti održan u Banjoj Luci i to 31. maja na banjalučkoj Tvrđavi Kastel sa početkom u 20 sati.

Organizator koncerta je agencija Star Travel. Zahvaljujući velikom interesovanju publike iz cijelog regiona, ostalo je još malo vremena da osigurate mjesto na koncertu za pamćenje.

Pjevač je na FB-u napisao da se raduje ovom koncertu i ponovnom susretu sa Banjalučanima. Prodaja karata obara sve rekorde, a karte su u prodaji putem prodajnog sistema www.kupikartu.ba, u agenciji Star Travel iz Banje Luke, na banjalučkom Trgu Krajine i u TC-u Mercator Borik. Kapije Tvrđave Kastel u petak bit će otvorene već od 18 sati kako bi hiljade posjetitelja obezbijedile svoje mjesto na vrijeme, te kako bi bezbjednosne procedure bile blagovremeno ispoštovane.

– Ulaz na koncert bit će otvoren na glavnom ulazu tvrđave – ulaz od banjalučke Tržnice, dok će ulaz za sve one koji su obezbijedili VIP ulaznice biti otvoren kod restorana Kazamat, saopćili su organizatori istaknuvši da će u Banjoj Luci organizovati podjelu mape Tvrđave Kastel, dok će sve informacije biti dostupne i putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama i na www.startravel.ba.

Nakon Banjalučana u koncertu ove muzičke zvijezde uživat će i Makedonci. On će za nešto manje od tri sedmice zapjevati u glavnom gradu Sjeverne Makedonije, piše Oslobođenje.

Zdravko Čolić danas slavi 68. rođendan. Miljenik ženske publike na području bivše Jugoslavije ne stari i njegov šarm ne blijedi, što dokazuju broj žena i njihove reakcije na njegovim koncertima. Pjevač kojem je na pozornicu doletjelo stotine ženskih grudnjaka posljednjih 18 godina živi povučenim porodičnim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić, koja se nikada ne pojavljuje u medijima.

Gotovo niko ne zna kako izgleda Čolina žena, a istu stvar rade i njegove kćerke Una i Lara koje je pjevač dobio u braku s Aleksandrom. Kako je jedna žena uspjela uloviti najvećeg zavodnika u Jugoslaviji, pjevač je objasnio u jednom intervjuu. navodi Radiosarajevo.

Please follow and like us:
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial