Žena traži razvod jer joj je muž previše fin: “Kupuje mi poklone i ne svađa se”

Jedna žena iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zatražila je razvod od muža zbog prevelike ljubavi, brige i pažnje koju joj je poklanjao.

Muž je svojoj ženi pomagao u kućnim poslovima, kuvao i čistio, ali je to ženu počelo da guši, pa je rešila da se razvede. Ovakvog muža bi poželjela svaka žena, ali izgleda da je ovoj ženi bilo previše pažnje i ljubavi.

Ona je u šerijatskom sudu u Fujairahu izjavila da se muž nikada nije svađao sa njom, a kamoli da je vikao na nju, prenosi “Kalej tajms”.

“Nikada nije povisio ton na mene, niti me je odbio. Osjećala sam da me njegova prevelika ljubav guši. Čak mi je pomagao u čišćenju kuće”, izjavila je ova žena.

Ona je objasnila da joj se život pretvorio u pakao zbog njegove pretjerane ljubaznosti.

“Očekivala sam da se nekada posvađamo, ali sa mojim romantičnim mužem je to nemoguće. On bi mi uvijek praštao i obasipao me poklonima”, rekla je ova žena.

Muž smatra da nije ništa loše uradio: “Želio sam da budem savršen i pažljiv muž”, izjavio je on.

Ona mu je jednom zamjerila da se ugojio, pa je on počeo sa dijetom i vežbanjem kako bi ponovo dobro izgledao, ali je zbog napornog vježbanja polomio nogu.

Muž je na kraju od suda zatražio da savjetuje njegovu ženu da odustane od razvoda, a sud je odložio slučaj kako bi supružnicima dao šansu za eventualno pomirenje.

B92

Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial