Murinjo: Ne sviđa mi se englesko finale Lige prvaka

Portugalski trener Žoze Murinjo (Jose Mourinho) rekao je da i Liverpul i Totenhem imaju veliku šansu i da oba tima ulaze u finale razmišljajući da su nepobjedivi.

– Dva tima iz iste države u finalu je nešto što mi se ne sviđa. Pritisak je sada veći i mislim da je Liverpul više želio Ajaks, a Totenhem da igra protiv Barcelone. Svaki scenario je moguć u finalu – rekao je Murinjo za “Russia Today”.

U polufinalima elitnog nogometnog takmičenja vidjeli smo velika čuda, pošto je Liverpul nadoknadio 3:0 iz Barcelone, dok je Totenhem u posljednjim sekundama utakmice eliminirao Ajaks.

– Niko ne zna bolje Liverpul nego menadžer koji radi u Premijer ligi, a isto tako niko ne zna bolje Totenhem od menadžera u Premijer ligi… Oni znaju sve o sebi – smatra Murinjo. 

Portugalac je do decembra radio u istom šampionatu kao Jirgen Klop (Jürgen Klopp) i Maurisio Poketino (Mauricio Pochettino). Murinju je išlo veoma loše s Junajtedom i očekivano je došlo do razlaza.- Oba tima imaju sjajnu šansu. Ušli su u finale sa stavom da su nepobjedivi, pošto su nemoguće pretvorili u moguće. Mentalno su nevjerovatno jaki –  kaže Murinjo. 

Portugalac je dodao da će biti na stadionu Vanda Metrpolitano i da će uživati u utakmici.

Please follow and like us:
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial