SAD / Srceparajući prizor: Pas pored bolničkog kreveta čekao vlasnika koji je preminuo

Trogodišnji labrador Moose je fotografisan ispred bolničkog kreveta u New Jerseyju kako čeka da se njegov vlasnik, koji je preminuo, pojavi – piše portal Unilad.

Fotografija je objavljena na Facebook stranici North Star Pet Rescue, a više od četiri hiljade korisnika ove društvene mreže je fotografiju podijelilo na svojim profilima.

Za jednog od korisnika ove društvene mreže je ovaj tužan prizor pokazatelj da životinje vole do posljednjeg daha, da su, kako je rekao prelijepe duše. Jedan je fotografiju opisao kao srceparajućom.

Iz North Star Pet Rescue su poručili sljedeće:

“Moose je strpljivo čekao svojeg vlasnika ne znajući da je on preminuo. Trenutno je smješten kod naših prijatelja u Eleventh Hour Rescue i teško podnosi gubitak vlasnika. Molimo vas da pomognete Mooseu da pronađe novi dom i porodicu koja će ga voliti. To je jedan vrlo sretan pas. Sada su mu samo potrebni ljudi koji će mu izliječiti srce.”

Dva dana nakon ove poruke, ovog divnog labradora je usvojila jedna porodica koja je bila među brojnim koje su želile udomiti psa, navodi Unilad.

Please follow and like us:
Share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial